Lid worden in maart

Lid worden bij Orionis?

Hoe kan ik lid worden?

Bij Orionis is kan je ook in maart lid worden! Lid worden in maart houdt in dat je met een kleiner, maar hechter groepje bij de vereniging komt. Kijk voor meer informatie over Orionis op deze pagina! In maart zijn er drie open borrels waar je langs kunt komen en de sfeer kan proeven. Tijdens deze borrels is het mogelijk om je in te schrijven. Heb je het gezellig op de borrel, maar wil je toch nog even rustig nadenken? Geen probleem, tijdens de eerste twee weken van maart is het ook mogelijk om je in te schrijven op de bestuurskamer te Science Park 306. Daarnaast kan je ook zelf online jouw inschrijving voltooien.

Houd de site in de gaten voor de datums van de open borrels! Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kan je altijd mailen naar bestuur@orionis.nl.

Lid worden in voorjaar 2021

Voor het voorjaar van 2021 is er besloten om de inschrijvingen te openen en sluiten in februari. Je kunt je inschrijven als lid van Orionis via deze link. De open activiteiten zijn allemaal te bereiken via bit.ly/zoomorionis:

  • 29/01 20:00 – Online Orionis Zoom Party
  • 03/02 21:00 – Online Orionis Pubquiz
  • 10/02 21:00 – Online Biercantus
  • 17/02 21:00 – Online Spelletjestoernooi

Kijk voor meer informatie op onze Instagram en Facebook!

Nadat je lid bent geworden

Ook in maart hebben we de Monsterperiode. Tijdens deze introductieperiode leer je de rest van de maartlichting en de vereniging goed kennen. Deze periode bestaat uit een aantal activiteiten onder begeleiding van de Monstercommissie. We sluiten deze periode af met de Maartmonsterdag, een dag vol leuke activiteiten en ’s avonds gezellig feesten! In het voorjaar is het ook mogelijk om te leren zeilen tijdens de Sail In. Hier krijg je gedurende vier weken zeilles van ouderejaars Orionen, waarna je met z’n allen gaat eten en naar de borrel toe gaat.