schuim

SCHUIM! Is de oudste en gezelligste damesvloot van Orionis en we zijn ondertussen alweer 18 jaar oud. Op 6 februari 2000 heeft Orionis kennis mogen maken met de eerste Schuimpjes: actieve, reislustige en bruisende meiden gekleurd in de kleur van passie en liefde: Rood! Sinds ons bestaan hebben we niet alleen genoten van bier, feesten en dansen op Lil Kleine, we zijn ook in grote getalen aanwezig op Orionis weekenden, borrels en activiteiten. Ook commissies zijn niet veilig voor onze actieve tijgers, met ook geregeld een Schuimpje in het bestuur of in Gemini. We borrelen elke twee weken met elkaar op maandag en daarnaast eten we ook elke twee weken op woensdag, waarna we de Heilige Zeug induiken.

Verder vullen we het hele jaar met activiteiten om elkaar zoveel mogelijk te kunnen zien: 21-diners, SCHUIM/BOEIEN-feest, broertjes-&zusjesdag, PaDo- & MaDo-dag, Hockeytoernooi, Schuimerklaas, Kerst-Blind-dateDiner, Diesfeest, de grootse Diesreis (Milaan, Vilnius, Belgrado, Tunesië, Marokko, Tirana, Napels: what’s next?!) en nog veel meer. Maar ook kleine dingen als chillen met een kopje koffie, brak dagje bios uitzitten (Pathé Unlimited for life!) tot samen op Roeters (Ub Hoog!) proberen dat laatste tentamen binnen te slepen.

SCHUIM is boven alles een hechte vriendinnengroep waar je lief (Lekkere Boeier geregeld!) en leed (Helaas. Toch niet de ware..) deelt en die je ook na je Orionis/studententijd nog veel zal blijven zien. Een groep waarin je je thuis voelt en jezelf kan zijn, waar je altijd terecht kan, maar ook altijd iemand vindt om mee te feesten en lachen: een vloot om trots op te zijn!!