Genua

Genua is de jongste damesvloot van Orionis, opgericht op 18 juni 2013. Genua is vernoemd naar het zeiltype Genua en naar de Italiaanse havenstad Genua, de geboortestad van Christoffel Columbus.

Het komende jaar vieren we ons eerste lustrum, waar we erg veel zin in hebben! Dit zullen we groots vieren in 2018, inclusief lustrumreis! Ondanks ons korte bestaan zijn we een hechte vriendinnengroep. Onze meiden staan voor gezelligheid en feestjes, maar ook voor kaas en wijn. Op maandag borrelen we in onze stamkroeg de Tapmarin, waar we heerlijke speciaalbiertjes drinken, dansen, Tinderdates uitwisselen, maar vooral heel veel lachen. Daarnaast staan we natuurlijk ook iedere week te shinen in De Heilige Zeug, om met de rest van Orionis de sterren van de hemel te zingen en te dansen op foute hitjes. Verder hebben we vele feesten, verjaardagen, etentjes, uitjes, weekenden en reisjes.

 

Naast sierpaarden hebben we ook werkpaarden: heel veel actieve zeilsters bevinden zich in Genua. In een wedstrijdteam of lachend met een biertje in je hand, zeer ervaren of meiden die voor het eerst een zeilboot zagen toen ze bij Orionis kwamen, we hebben het allemaal en iedereen is welkom! We proberen er altijd het leukste van te maken, ieder weekend weer.

 

Genua Hoogh!

 

Aut viam inveniam, aut faciam

Ik zal de weg vinden of er één maken