In zee met Orionis?

Gaat u graag in zee met Orionis?

De Amsterdamse Studentenzeilvereniging Orionis is opgericht in 1985 en is de enige studentenvereniging in Nederland met haar eigen skûtsje. Bovendien is Orionis met haar ledenaantal van rond de 300 ook een van de grootste studentenzeilverenigingen.

Orionis wordt gekenmerkt door haar diversiteit aan evenementen, leden, vloten en wedstrijdteams. Of je nou fanatiek komt zeilen of rustig een borreltje komt drinken, er is altijd een manier waarop Orionis bij jou past. Zo kunnen leden vol ontplooien in een wedstrijdteam of hun organisatorische vaardigheden verbeteren in een commissie of het bestuur.

Orionis kan een hoop voor u of uw bedrijf betekenen. Wij kunnen u in contact brengen met een grote groep studenten. Naast onze eigen leden, kunnen wij ook een hoop andere studenten bereiken. Zo hebben wij diverse externe evenementen elk jaar, zoals het Skûtsje Lange Afstands Kampioenschap (SLAK) of de introweken.

Neem contact op met extern@orionis.nl voor de verschillende mogelijkheden.

Introperiode

Elke zomer organiseren wij een spetterende introperiode waar zeilen en feesten centraal staan. Zo zeilen wij bij het Nieuwe Meer, chillen en eten wij op de MS Risico welke naast NEMO ligt en feesten wij elke avond in een kroeg. Wij verwelkomen dan wel duizenden studenten welke vaak nieuw in Amsterdam zijn. De perfecte gelegenheid om u of uw bedrijf aan deze studenten te laten zien! Wij staan open voor allerlei mogelijkheden qua samenwerking: van drank en zonnebrillen tot banners en feestlocaties.

Mail voor de mogelijkheden naar extern@orionis.nl of intro@orionis.nl.

SLAK

Elk jaar zoeken wij sponsoren voor ons grootste evenement: het Skûtsje Lange Afstands Kampioenschap, ofwel het SLAK. Het SLAK is een groot zeilevenement en -festijn georganiseerd door de Zoutwatercommissie der A.S.Z.V. Orionis. Jaarlijkst trekt het SLAK wel zo’n 300 deelnemers vanuit heel Nederland!

Met het SLAK proberen wij de oude Friese traditie van het skûtsjesilen een nieuw leven in te blazen door studenten te enthousiasmeren voor deze ongelofelijk gave zeilervaring. Het SLAK is daarom ook onmisbaar voor alle Nederlandse studentenzeilverenigingen die traditiegetrouw ieder jaar met Pinksteren vanuit alle hoeken van het land naar Friesland afreizen om mee te doen.

Tijdens het SLAK worden er wedstrijden tussen drie Friese dorpen gevaren. Deze wedstrijden kunnen kortebaanraces en langebaanraces zijn, en er wordt gejaagd (dat betekent dat het skûtsje via het land wordt voortgetrokken). Daarnaast wordt ontzettend veel gefeest tussen al het zeilen door. Naast een geweldige tijd met je team is dit dus dé leukste mogelijkheid om te bonden met andere zeil- en feestfanaten!

Voor sponsoren zijn er vele mogelijkheden. Zo kan het hele SLAK worden gesponsord met bijvoorbeeld een pre- of afterborrel voor of na het evenement zelf. Ook kunnen er prijzen, drank of slaapplekken worden gesponsord. Wij staan open voor allerlei mogelijkheden, dus ga vooral met ons in gesprek!

Heeft u interesse in partner worden van het SLAK? Neem dan contact op met extern@orionis.nl of zout@orionis.nl.

Overige mogelijkheden

Naast deze evenementen bieden wij natuurlijk ook andere manieren om u of uw bedrijf te promoten binnen onze vereniging. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Een advertentie in onze almanak
  • Sponsoring van onze lustrumweek (november 2021)
  • Een advertentie in onze verenigingsmail
  • Een advertentie op onze sociale media
  • Uw logo op onze website

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de commissaris PR & Acquisitie via extern@orionis.nl.