Lid worden bij Orionis?

Hoe kan ik lid worden bij Orionis?

Bij Orionis heb je twee momenten in het jaar om lid te worden: in augustus/september en in februari/maart. In beide perioden worden er verschillende open borrels en -activiteiten georganiseerd. Genoeg momenten om Orionis te leren kennen dus! Je bent van harte welkom om langs te komen en wij willen jou van alles vertellen over deze mooie vereniging. Voor de planning van deze open borrels en -activiteiten houd deze pagina en onze sociale media goed in de gaten.

Je kunt je inschrijven tijdens deze activiteiten of je kunt zelf online jouw inschrijving voltooien.

De inschrijvingen voor 2023-2024 zijn momenteel gesloten – kijk snel op orionis.nl/inschrijven of op onze socials voor informatie over onze open borrels of het inschrijven in februari/maart.

Ik wil lid worden in september!

Wat leuk dat jij lid wil worden bij Orionis in onze september periode! Tijdens de introductieweken en op de open borrels van september kan je je inschrijven bij Orionis. We zijn dan op verschillende plekken aanwezig en organiseren de leukste feesten. Zo chillen wij en varen wij op valkjes bij de Nieuwe Meer en hebben wij de vette feesten en een heuse biercantus op de MS Risico naast NEMO.

Ik wil lid worden in maart!

Wat leuk dat jij lid wil worden bij Orionis in onze maart periode! Lid worden in maart houdt in dat je met een kleiner, maar hechter groepje bij de vereniging komt. In februari/maart zijn er een aantal open borrels waar je langs kunt komen en de sfeer kan proeven.

Nadat je lid bent geworden

Zodra je lid bent begint de Monsterperiode; de introductieperiode waar je jouw jaargenoten en de vereniging leert kennen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de Monstercommissie. De Monsterperiode sluiten we het laatste weekend van september af met het Monsterweekend, waar we met z’n allen naar Friesland gaan voor een weekend vol met zeilen en feesten! Voor de maartleden sluiten we de periode af met de Monsterdag, dit is de laatste dag van maart op een geheime locatie in het land waar we passend jouw Orioniscarrière inluiden.

Laat je email achter!

Heb je interesse in Orionis? Wil jij binnenkort samen met ons bootjes varen en biertjes drinken? Overweeg je lid te worden?

Laat dan je informatie achter en we nemen contact met je op als er weer open evenementen zijn!

Inschrijven kan hier!