Lid worden bij Orionis?

Lid worden bij Orionis?

Lid worden bij Orionis?

Hoe kan ik lid worden bij Orionis?

Bij Orionis heb je twee momenten in het jaar om lid te worden: in augustus/september en in februari/maart. In beide perioden worden er verschillende open borrels en -activiteiten georganiseerd. Genoeg momenten om Orionis te leren kennen dus! Je bent van harte welkom om langs te komen en wij willen jou van alles vertellen over deze mooie vereniging. Voor de planning van deze open borrels en -activiteiten houd deze pagina en onze sociale media goed in de gaten.

Je kunt je inschrijven tijdens deze activiteiten, op de bestuurskamer te Science Park 306 of je kunt zelf online jouw inschrijving voltooien.

De inschrijvingen voor 2021-2022 zijn gesloten, Orionis zit voor dit jaar helemaal vol. Je bent van harte welkom om je komend jaar in maart of september weer in te schrijven!

Ik wil lid worden in september!

Wat leuk dat jij lid wil worden bij Orionis in onze september periode! Tijdens de introductieweken en op de open borrels van september kan je je inschrijven bij Orionis. We zijn dan op verschillende plekken aanwezig en organiseren de leukste feesten. Zo chillen wij en varen wij op valkjes bij de Nieuwe Meer en hebben wij de vette feesten en een heuse biercantus op de MS Risico naast NEMO.

orionis_zeilen
orionis_zeilen

Intro 2021

Tijdens de introductieweken van de UvA en VU is er bij ons een mogelijkheid om te komen zeilen, zuipen en natuurlijk een hapje mee te eten. Van 25 tot en met 27 augustus zijn wij te vinden bij het Nieuwe Meer in Amsterdam (Jollenpad 18) en vanaf 30 augustus tot en met 3 september zijn wij te vinden bij de Museumhaven naast Nemo (Oosterdok 5). Laat ons weten dat je langs wil komen via dit formulier. We kunnen onze intro zo normaal mogelijk organiseren buiten mits je komt met een corona toegangsbewijs. Dit houdt in dat je een testen voor toegang-bewijs dient te hebben welke onder de 24 uur valt of een vaccinatiebewijs. Wij hebben er onwijs veel zin in en hopen op mooi weer!

Ook zullen wij elke avond op een terras zitten. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten om te zien waar we zitten!

Donderdag 2 september is ons eindfeest bij de Heeren van Aemstel vanaf 20.00! Kom vooral gezellig langs om samen met ons biertjes te drinken.

Ik wil lid worden in maart!

Wat leuk dat jij lid wil worden bij Orionis in onze maart periode! Lid worden in maart houdt in dat je met een kleiner, maar hechter groepje bij de vereniging komt. In februari/maart zijn er een aantal open borrels waar je langs kunt komen en de sfeer kan proeven.

orionis_zeilen

Geplande evenementen

Bootje varen
25 – 26 aug: Sfeer op het Nieuwe Meer @ Jollenpad 18
30 aug – 3 sep: Zon, zeilen, zuipen @ Oosterdok 5

Biertje drinken
25 – 27 aug & 30 aug – 1 sep: Kom gezellig terrassen met ons! Kijk op onze sociale media om te zien waar we zitten.
2 sep: Eindfeest 20:00 – 00:00 @ Heeren van Aemstel

Nadat je lid bent geworden

Zodra je lid bent begint de Monsterperiode; de introductieperiode waar je jouw jaargenoten en de vereniging leert kennen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de Monstercommissie. De Monsterperiode sluiten we het laatste weekend van september af met het Monsterweekend, waar we met z’n allen naar Friesland gaan voor een weekend vol met zeilen en feesten! Voor de maartleden sluiten we de periode af met de Monsterdag, dit is de laatste dag van maart op een geheime locatie in het land waar we passend jouw Orioniscarrière inluiden.

orionis_zeilen

Laat je email achter!

Heb je interesse in Orionis? Wil jij binnenkort samen met ons bootjes varen en biertjes drinken? Overweeg je lid te worden?

Laat dan je informatie achter en we nemen contact met je op als er weer open evenementen zijn!

Let op: op dit moment zijn de inschrijvingen voor lidmaatschap gesloten. Jezelf direct inschrijven kan daarom past in maart weer.