Partners

Partners

Dit jaar werken we samen met de volgende partners, wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met extern@orionis.nl.

Intercel

Intercel levert accu- en batterijoplossingen op ieder denkbaar gebied. Van rolstoelen tot datacentra en van treinverkeer tot windmolens. Of het nu gaat om een compleet batterijsysteem voor een noodstroomvoorziening, een speciale lader voor batterijen in militaire projecten of een batterij op maat voor een robot in een rioleringsbuis, Intercel levert het. In de 25 jaar van haar bestaan heeft Intercel een niet meer weg te denken positie op de markt ingenomen. Vanuit Haarlem werken zo’n veertig experts elke dag met veel plezier aan het up-to-date houden van hun kennis, de voorraad en contact met de klanten. Met maar een doel: Uw kennis in accu’s zijn.

Ottenhome Heeg

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat. We doen dit al sinds 1984 elke dag met veel plezier die we terugzien in onze terugkerende gasten.

Lijnenspecialist

De Lijnenspecialist is een (online) zeilwinkel voor en door zeilers. Wij staan bekend in de markt als een leverancier van top producten. Bij ons staan service gerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor kennis en advies. Wij ontwikkelen een groot deel van onze lijnen zelf met verschillende fabrieken in Europa, dit leidt niet alleen tot unieke lijnen, maar ook tot scherpe prijzen!

Drukbedrijf

Je wilt een scherpe prijs voor jouw drukwerk. Maar je wilt óók dat het er perfect uitziet. En natuurlijk dat het snel geleverd wordt. Precies daarom ben jij bij Drukbedrijf.nl aan het juiste adres. Grote of kleine organisatie, particulier of vereniging – bij ons bestel je gemakkelijk en snel al jouw drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!

Zeilvereniging het Y – Durgerdam en Marken

Het Y heeft een lange geschiedenis: vorig jaar vierden we onze 135e verjaardag… Leden van de vereniging zeilen over de hele wereld (laatst is er nog lid naar Aruba gezeild), veel mensen houden het bij Europa (Engeland, Frankrijk, Middellandse Zee en Oostzee) maar de nadruk ligt op het Buiten-IJ, het IJmeer (dicht bij Amsterdam), het Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee.

We hebben in totaal 140 plekken voor schepen van leden in de havens; de meeste activiteiten die we organiseren (jeugdzeilen, wedstrijden, bijeenkomsten) zijn op het Buiten-IJ en Markermeer vanuit Durgerdam en Marken. Bij ons tref je jong en oud: er zijn jeugdlessen, we hebben 50 jeugdleden (tussen 8 en 18 jaar) op de 500 leden in totaal, het grootste deel van de leden is tussen de 40 en de 70. Ons oudste, nog varende, lid is 89.

Sinds vorig jaar kan je als lid ook boten lenen van de vereniging: de lasers (open twee-mansboot) en twee J22’s (een klein kajuitjachtje). Op dinsdagavonden van mei tot en met september varen we clubwedstrijden. Daarnaast organiseren we in mei de Y-toren race, (deze wedstrijden tellen ook voor de nationale competitie van het Watersportverbond) en in september – samen met de vereniging van Muiderzand – organiseren we de Pampus-regatta. Nieuwe leden zijn altijd welkom, en kunnen meteen meedoen met activiteiten. We beschouwen onszelf vooral als zeil-vereniging, en niet als al lig-vereniging, al hebben we wel een (lange) wachtlijst voor ligplaatsen in de havens.

www.zvhety.nl

KNZ&RV Muiden

De Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging is opgericht in 1847 en is de oudste watersportvereniging in Nederland. In haar geschiedenis heeft de Koninklijke veelvuldig aan de wieg gestaan van belangrijke ontwikkelingen en initiatieven in de watersport, zoals bijvoorbeeld de oprichting van de Nederlandse Roeibond en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. Van het Watersportverbond is de Koninklijke nog steeds de ere-voorzittende vereniging.

Studentensport Amsterdam (SSA)

Studentensport Amsterdam is de overkoepelende studentensportorganisatie van Amsterdam. Deze organisatie komt op voor de belangen van de sportende student in onze mooie stad – een ‘middle man’ tussen jou en het universitair sportcentrum, of andere studentensportfaciliteiten. Daarnaast brengt SSA de 30 Amsterdamse studentensportverenigingen op (in)formele manier samen en organiseert ze verschillende evenementen; van een zaalvoetbaltoernooi onder het genot van ‘n oliebol, tot een heus gala, een survivalrun maar ook kortingsavonden voor studenten bij de Decathlon. Blijf op de hoogte via http://studentensport.amsterdam!

Studentensport Vrije Universiteit (SSVU)

Wij van de sportraad van de VU (SSVU) komen op voor de belangen van sporters die gebruik maken van de sportfaciliteiten van de VU Amsterdam. We zijn een aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en feedback van deze faciliteiten. Daarnaast streven wij naar een ruim sportaanbod voor VU studenten en regelen deelnames aan grote (nationale) sportevenementen zoals de Batavierenrace en het GNSK.

Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV)

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen is de koepelorganisatie van 25 studentenverenigingen in Amsterdam. Wij verbinden, promoten en behartigen de belangen van deze studentenverenigingen.

V.N.S.Z. Nestor

V.N.S.Z .Nestor (Verbonden Nederlandse Studenten Zeilverenigingen Nestor) is de overkoepelende vereniging van alle Nederlandse studentenzeilverenigingen. V.N.S.Z. Nestor is opgericht op 14 februari 1967. De Nestor stelt zichzelf ten doel de zeilsport onder de studenten zeilverenigingen te bevorderen door o.a. het organiseren van bijeenkomsten voor de bestuursleden, de organisatie van de Nestor Trophy en andere faciliterende zaken.

Zeilschool het Nieuwe Meer

Zeilschool het Nieuwe Meer is gevestigd in Amsterdam te midden van de Sportas. Gelegen aan het Nieuwe Meer wat omringd is door het Amsterdamse Bos en de Zuidas van Amsterdam. Wat het een uniek plekje maakt aan de rand van de stad. Zeilschool het Nieuwe Meer is een kleine en daardoor zeer persoonlijke zeilschool met passie voor de watersport.

Allianz Direct

Sinds 2008 dé specialist in online autoverzekeringen. Dat is Allianz Direct. Allianz Direct biedt goedkope autoverzekeringen tegen voordelige voorwaarden. Bij ons is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weten hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!

Sup&Meer

SUP&Meer is een  Stand-Up Paddle school  (SUPSchool) met een eigen clubhuis en terras, gelegen aan het prachtige Nieuwe Meer in het Amsterdamse bos te Amsterdam. Je kunt bij hen terecht voor sup-lessen of het huren van een sup-board!

Knaek

Picture this: ieder keer voor je de trein in stapt nog even een koffietje scoren voor €1,50 op het station. Altijd een tweede burger gratis scoren, of zelfs een geheel hoofdgerecht gratis bestellen in het restaurant. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Met Knaek bespaar je veel geld en dat is precies wat je wilt als student want het (studenten)leven is al duur genoeg.

Wat is Knaek?
Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meer dan 1.000 dikke kortingen. Bespaarze hè!

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam Studentenstad is jouw gids voor het Amsterdamse studentenleven. Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam. Kijk op de website voor meer info!

Hamburger Yachtbroker

Hamburger Yachtbroker is een beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar en -taxateur met gelegen in Monnickendam . Werkend in het gebied Amsterdam en ten noorden daarvan bemiddelt Hamburger Yachtbroker bij de verkoop van gebruikte motor- en zeiljachten met een waarde van € 25.000,- tot € 350.000,-. Tevens vertegenwoordigt Hamburger Yachtbroker nieuwe zeiljachten van de merken Italia Yachts en Sentijn. Verder is Hamburger Yachtbroker een agent van 3D geprinte, elektrisch aangedreven sloepen van gerecycled materiaal.

Zeilen is passie én plezier!