Partners

Partners

Dit jaar werken we samen met de volgende partners, wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met extern@orionis.nl.

Intercel levert accu- en batterijoplossingen op ieder denkbaar gebied. Van rolstoelen tot datacentra en van treinverkeer tot windmolens. Of het nu gaat om een compleet batterijsysteem voor een noodstroomvoorziening, een speciale lader voor batterijen in militaire projecten of een batterij op maat voor een robot in een rioleringsbuis, Intercel levert het. In de 25 jaar van haar bestaan heeft Intercel een niet meer weg te denken positie op de markt ingenomen. Vanuit Haarlem werken zo’n veertig experts elke dag met veel plezier aan het up-to-date houden van hun kennis, de voorraad en contact met de klanten. Met maar een doel: Uw kennis in accu’s zijn.

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat. We doen dit al sinds 1984 elke dag met veel plezier die we terugzien in onze terugkerende gasten.

De Lijnenspecialist is een (online) zeilwinkel voor en door zeilers. Wij staan bekend in de markt als een leverancier van top producten. Bij ons staan service gerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor kennis en advies. Wij ontwikkelen een groot deel van onze lijnen zelf met verschillende fabrieken in Europa, dit leidt niet alleen tot unieke lijnen, maar ook tot scherpe prijzen!

Peddler.com is the first social shopping website that uses artificial intelligence to enable students to team up with other like-minded users to bring prices down on the products they want. On average, students can save 30-40% off top shelf brands like Sony, Nike, GoPro, Samsung, Canon and Beats to name a few. We’ve seen small businesses and entrepreneurs be empowered by the crowd over the last few years, with the likes of Kickstarter, so why can’t the same be done to help students?

Studentensport Amsterdam is de overkoepelende studentensportorganisatie van Amsterdam. Deze organisatie komt op voor de belangen van de sportende student in onze mooie stad – een ‘middle man’ tussen jou en het universitair sportcentrum, of andere studentensportfaciliteiten. Daarnaast brengt SSA de 30 Amsterdamse studentensportverenigingen op (in)formele manier samen en organiseert ze verschillende evenementen; van een zaalvoetbaltoernooi onder het genot van ‘n oliebol, tot een heus gala, een survivalrun maar ook kortingsavonden voor studenten bij de Decathlon. Blijf op de hoogte via http://studentensport.amsterdam!

Wij van de sportraad van de VU (SSVU) komen op voor de belangen van sporters die gebruik maken van de sportfaciliteiten van de VU Amsterdam. We zijn een aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en feedback van deze faciliteiten. Daarnaast streven wij naar een ruim sportaanbod voor VU studenten en regelen deelnames aan grote (nationale) sportevenementen zoals de Batavierenrace en het GNSK.

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen is de koepelorganisatie van 25 studentenverenigingen in Amsterdam. Wij verbinden, promoten en behartigen de belangen van deze studentenverenigingen.

V.N.S.Z Nestor (Verbonden Nederlandse Studenten Zeilverenigingen Nestor) is de overkoepelende vereniging van alle Nederlandse studentenzeilverenigingen. V.N.S.Z. Nestor is opgericht op 14 februari 1967. De Nestor stelt zichzelf ten doel de zeilsport onder de studenten zeilverenigingen te bevorderen door o.a. het organiseren van bijeenkomsten voor de bestuursleden, de organisatie van de Nestor Trophy en andere faciliterende zaken.

Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en handige tips kunnen vinden. Op deze website kun je als student antwoorden vinden op alle vragen tijdens je studentenleven. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als inboedelverzekeringen voor studenten en kortingen op bijvoorbeeld laptops! En zelfs als je geen inspiratie hebt voor het avondeten, heeft Studenten Wegwijzer nog wat snelle en betaalbare recepten voor je!

Sinds 2008 dé specialist in online autoverzekeringen. Dat is Allianz Direct. Allianz Direct biedt goedkope autoverzekeringen tegen voordelige voorwaarden. Bij ons is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weten hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!