Partners

Partners

Dit jaar werken we samen met de volgende partners, wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met extern@orionis.nl.

Intercel

Intercel levert accu- en batterijoplossingen op ieder denkbaar gebied. Van rolstoelen tot datacentra en van treinverkeer tot windmolens. Of het nu gaat om een compleet batterijsysteem voor een noodstroomvoorziening, een speciale lader voor batterijen in militaire projecten of een batterij op maat voor een robot in een rioleringsbuis, Intercel levert het. In de 25 jaar van haar bestaan heeft Intercel een niet meer weg te denken positie op de markt ingenomen. Vanuit Haarlem werken zo’n veertig experts elke dag met veel plezier aan het up-to-date houden van hun kennis, de voorraad en contact met de klanten. Met maar een doel: Uw kennis in accu’s zijn.

Ottenhome Heeg

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat. We doen dit al sinds 1984 elke dag met veel plezier die we terugzien in onze terugkerende gasten.

Lijnenspecialist

De Lijnenspecialist is een (online) zeilwinkel voor en door zeilers. Wij staan bekend in de markt als een leverancier van top producten. Bij ons staan service gerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor kennis en advies. Wij ontwikkelen een groot deel van onze lijnen zelf met verschillende fabrieken in Europa, dit leidt niet alleen tot unieke lijnen, maar ook tot scherpe prijzen!

Drukbedrijf

Je wilt een scherpe prijs voor jouw drukwerk. Maar je wilt óók dat het er perfect uitziet. En natuurlijk dat het snel geleverd wordt. Precies daarom ben jij bij Drukbedrijf.nl aan het juiste adres. Grote of kleine organisatie, particulier of vereniging – bij ons bestel je gemakkelijk en snel al jouw drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!

Zeilvereniging het Y – Durgerdam en Marken

Het Y heeft een lange geschiedenis: vorig jaar vierden we onze 135e verjaardag… Leden van de vereniging zeilen over de hele wereld (laatst is er nog lid naar Aruba gezeild), veel mensen houden het bij Europa (Engeland, Frankrijk, Middellandse Zee en Oostzee) maar de nadruk ligt op het Buiten-IJ, het IJmeer (dicht bij Amsterdam), het Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee.

We hebben in totaal 140 plekken voor schepen van leden in de havens; de meeste activiteiten die we organiseren (jeugdzeilen, wedstrijden, bijeenkomsten) zijn op het Buiten-IJ en Markermeer vanuit Durgerdam en Marken. Bij ons tref je jong en oud: er zijn jeugdlessen, we hebben 50 jeugdleden (tussen 8 en 18 jaar) op de 500 leden in totaal, het grootste deel van de leden is tussen de 40 en de 70. Ons oudste, nog varende, lid is 89.

Sinds vorig jaar kan je als lid ook boten lenen van de vereniging: de lasers (open twee-mansboot) en twee J22’s (een klein kajuitjachtje). Op dinsdagavonden van mei tot en met september varen we clubwedstrijden. Daarnaast organiseren we in mei de Y-toren race, (deze wedstrijden tellen ook voor de nationale competitie van het Watersportverbond) en in september – samen met de vereniging van Muiderzand – organiseren we de Pampus-regatta. Nieuwe leden zijn altijd welkom, en kunnen meteen meedoen met activiteiten. We beschouwen onszelf vooral als zeil-vereniging, en niet als al lig-vereniging, al hebben we wel een (lange) wachtlijst voor ligplaatsen in de havens.

www.zvhety.nl

KNZ&RV Muiden

De Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging is opgericht in 1847 en is de oudste watersportvereniging in Nederland. In haar geschiedenis heeft de Koninklijke veelvuldig aan de wieg gestaan van belangrijke ontwikkelingen en initiatieven in de watersport, zoals bijvoorbeeld de oprichting van de Nederlandse Roeibond en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. Van het Watersportverbond is de Koninklijke nog steeds de ere-voorzittende vereniging.

Studentensport Amsterdam (SSA)

Studentensport Amsterdam is de overkoepelende studentensportorganisatie van Amsterdam. Deze organisatie komt op voor de belangen van de sportende student in onze mooie stad – een ‘middle man’ tussen jou en het universitair sportcentrum, of andere studentensportfaciliteiten. Daarnaast brengt SSA de 30 Amsterdamse studentensportverenigingen op (in)formele manier samen en organiseert ze verschillende evenementen; van een zaalvoetbaltoernooi onder het genot van ‘n oliebol, tot een heus gala, een survivalrun maar ook kortingsavonden voor studenten bij de Decathlon. Blijf op de hoogte via http://studentensport.amsterdam!

AMKO Werkkleding

Bij Amko Werkkleding begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige, duurzame werkkleding te hebben die de zwaarste werkplekken aankan. Daarom bieden wij een breed scala aan werkkleding speciaal ontworpen voor professionals in de bouw, logistiek, industrie en dienstverlening. Onze kleding is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, zodat uw team er op de werkplek op hun best uitzien. Onze snelle levering, geen minimale hoeveelheidseis en efficiënte bestelsysteem maken ons de perfecte keuze voor al uw werkkledingbehoeften.

Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV)

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen is de koepelorganisatie van 25 studentenverenigingen in Amsterdam. Wij verbinden, promoten en behartigen de belangen van deze studentenverenigingen.

V.N.S.Z. Nestor

V.N.S.Z .Nestor (Verbonden Nederlandse Studenten Zeilverenigingen Nestor) is de overkoepelende vereniging van alle Nederlandse studentenzeilverenigingen. V.N.S.Z. Nestor is opgericht op 14 februari 1967. De Nestor stelt zichzelf ten doel de zeilsport onder de studenten zeilverenigingen te bevorderen door o.a. het organiseren van bijeenkomsten voor de bestuursleden, de organisatie van de Nestor Trophy en andere faciliterende zaken.

Zeilschool het Nieuwe Meer

Zeilschool het Nieuwe Meer is gevestigd in Amsterdam te midden van de Sportas. Gelegen aan het Nieuwe Meer wat omringd is door het Amsterdamse Bos en de Zuidas van Amsterdam. Wat het een uniek plekje maakt aan de rand van de stad. Zeilschool het Nieuwe Meer is een kleine en daardoor zeer persoonlijke zeilschool met passie voor de watersport.

Allianz Direct

Sinds 2008 dé specialist in online autoverzekeringen. Dat is Allianz Direct. Allianz Direct biedt goedkope autoverzekeringen tegen voordelige voorwaarden. Bij ons is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weten hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!

Sportmomentje

Bij Sportmomentje is Sportief gezien alles mogelijk! Dus ook watersport en iets specifieker dus ook zeilen! Samen met Sportmomentje organiseert Orionis jaarlijks de optimisten kennismakingslessen en een kleine optimistenrace bij ons op het Nieuwe Diep startend vanaf Jeugdland. Zeilen, instructeurs en de Orionis opslag voor alle zeilweekenden zijn de dingen die ons binden. Er zijn vele leden actief (geweest) bij Sportmomentje en dat maakt het tot een mooi Partnership die we samen hebben.

Hamburger Yachtbroker

Hamburger Yachtbroker is een beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar en -taxateur met gelegen in Monnickendam . Werkend in het gebied Amsterdam en ten noorden daarvan bemiddelt Hamburger Yachtbroker bij de verkoop van gebruikte motor- en zeiljachten met een waarde van € 25.000,- tot € 350.000,-. Tevens vertegenwoordigt Hamburger Yachtbroker nieuwe zeiljachten van de merken Italia Yachts en Sentijn. Verder is Hamburger Yachtbroker een agent van 3D geprinte, elektrisch aangedreven sloepen van gerecycled materiaal.

Zeilen is passie én plezier!