Damesvloot Drift

Drift; de vloot met het gouden randje

We zijn in groten getale aanwezig bij Orionis, op borrels en de weekenden en altijd wel in voor iets geks of avontuurlijks. Een groep met veel verschillende soorten meiden die samen een grote, maar hechte groep vriendinnen vormen. Niet alleen is er een diversiteit aan meiden, maar ook aan dingen die we samen doen. Samen uitgaan, op vakantie met elkaar, sporten, studeren, samen eten of gewoon op de bank met een glas wijn uren met elkaar kletsen. Stiekem doen we niets liever dan bonviveren en leven we ons optimale leven (locatie maak niet uit; tuin, boot of terras). Drift sluit vaak de kroeg af, maar zit de volgende ochtend wél (in misschien niet optimale staat) in college. Drift begint fanatiek met zeilen, om vervolgens op het terras te eindigen. En, Drift zou Drift niet zijn zonder deze diversiteit.

Drift; een vloot die altijd klaar staat voor elkaar, maar ook voor Orionis. We komen voor elkaar op en steunen elkaar door dik en dun. Drift is stoer, recht door zee en eerlijk, maar heeft toch ook een klein hartje. Driftsters zijn doorzetters, maar bieden ook een luisterend oor en een warme groep meiden waarop je kan rekenen.

Drift; gedreven en ambitieuze dames, maar ook echte levensgenieters. Drift gaat altijd nét een stapje verder. Zodra er spelelement is, gaat Drift voor de winst. Maar vooral hebben we het veel te gezellig met elkaar, maken we de grootste lol (genoeg grappen en grollen) en genieten we samen van onze studententijd. Als je een rotdag hebt gehad is er altijd wel een grappenmaker binnen Drift die toch weer een lach op je gezicht kan toveren met een slechte mop of een gênant verhaal.

Kortom, Drift geniet van het leven en van elkaar, wij halen, en drinken, altijd het onderste uit de kan.

Gouden kus,
Drift