Damesvloot Fock

Damesvloot Fock

Wij zijn Fock: Heerlijke, onbeteugelde meiden met onder andere fascinaties voor vibrerende voorzittershamers, boxers en billen van mooie mensen, oesters en zomerhitjes. Het liefst proppen we al deze activiteiten in een weekend, gecombineerd met de nodige alcoholinname in een plaatselijke dorpskroeg.
Met onze vloot doen we geregeld nieuwe ervaringen op; exotische eierballen proberen in het Hoge Noorden, met z’n allen naakt chillen (in de sauna, no worries), fallussen decoreren of onze gouden stemmen ter gehore brengen.
 Op het water chillen we net zo hard, op elke boot maken wij een feest! Maar vergis je niet, we zijn zeker geen deksletten! Fockers doen actief mee aan BRAK-weekenden, skûtsjesilen en zowel interne (Orionis) als externe wedstrijden. Ook zijn wij zeer enthousiast deelnemer van de Zeezeilrace, want in het Middellands Zeegebied zijn de temperaturen nu wat aangenamer dan die op de Hollandse wateren. Eigenlijk maakt het niet uit waar we zeilen, we zijn er allemaal! Zelfs onze minder actieve zeilers kunnen een uitje op zo’n polyester gedrocht zeer waarderen.
Op borrels en op de boot shinen wij in het groen met roze en wordt er volop gekletst en (dateleed) gedeeld. Hilarische, spannende, dwaze en serieuze momenten: met Fock maak je alles mee!

x Damesvloot Fock