Damesvloot Schuim

SCHUIM!

Is de oudste en gezelligste damesvloot van Orionis. Op 6 februari 2000 heeft Orionis kennis mogen maken met de eerste Schuimpjes: actieve, reislustige en bruisende meiden gekleurd in de kleur van passie en liefde: Rood!

ROOD is onze lievelingskleur; dat is iets wat bekend is onder alle Orionen en wat je ons ook in bijna elk liedje hoort zingen. Er wordt vaak gedacht dat rode kleuren afschrikken. Dit is echter niet de manier hoe Schuim! tegen de kleur rood aankijkt. Schuimpjes gekleed in het rood staan voor oneindig enthousiasme, vurig in de liefde en lekker direct in hun uitingen. Rood verhoogt bovendien de hartslag en ademhaling; iets wat duidelijk wordt bij de heren wanneer wij in onze rode badjas langslopen.

Sinds ons bestaan hebben we niet alleen genoten van bier, feesten en dansen op Lil Kleine, want we zijn ook in grote getalen aanwezig op Orionis weekenden, borrels en activiteiten. Ook commissies zijn niet veilig voor onze actieve tijgers, met geregeld een Schuimpje in het bestuur of in Gemini. We borrelen elke twee weken met elkaar op maandag en daarnaast eten we ook elke twee weken op woensdag, waarna we de Heilige Zeug induiken.

Verder vullen we het hele jaar met activiteiten om elkaar zoveel mogelijk te kunnen zien: 21-diners, SCHUIM/BOEIEN-feest, broertjes-&zusjesdag, PaDo- & MaDo-dag, Hockeytoernooi, Schuimerklaas, Kerst-Blind-dateDiner, Diesfeest, de grootse Diesreis (Milaan, Vilnius, Belgrado, Tunesië, Marokko, Tirana, Napels, Budapest what’s next?!) en nog veel meer. Maar ook kleine dingen als chillen met een kopje koffie, brak dagje bios uitzitten (Pathé Unlimited for life!) tot samen op Roeters (Ub Hoog!) proberen dat laatste tentamen binnen te slepen.

SCHUIM! is boven alles een hechte vriendinnengroep waar je lief (Lekkere Boeier geregeld!) en leed (Helaas. Toch niet de ware..) deelt en die je ook na je Orionis/studententijd nog veel zal blijven zien. Met Schuim maakt het niet uit wat je meemaakt, alles wordt mooier met elkaar. Het is een groep waarin je je thuis voelt en jezelf kan zijn, waar je altijd terecht kan, maar ook altijd iemand vindt om mee te feesten en lachen: een vloot om trots op te zijn!!